dimarts, 26 de febrer del 2008

"Deures" tercera sessió

Avui sí que faig via. Acabo d'arribar a casa i abans de sopar preparo l'entrada. Com no confio en la meva memòria doncs toca espabilar-se.

De cara a la propera sessió caldria:
  • Intentar afegir un vincle a una pàgina web des d'una imatge. Podeu aprofitar una de les entrades que ja heu redactat o fer-ne una d'específica.
  • Seleccioneu 10 imatges amb una certa vinculació temàtica per fer la galeria de fotos amb l'aplicatiu Bubbleshare la setmana vinent (porteu-la amb el pen drive). Feu una mica de memòria sobre el que hem comentat a la sessió d'avui al voltant del pes, la resolució, mida i format de les imatges. És millor que totes les que porteu tinguin el format jpg /jpeg (de fet, per defecte, les càmeres fotogràfiques digitals compactes és aquest el format que tenen com a predeterminat).
  • Llegiu el document "L'essencial: pensar el valor didàctic que ens aporta un bloc" i a la propera sessió en parlem.
  • Mireu per sobre els documents sobre Bubbleshare, però espereu al proper dimarts per fer el registre, la creació de l'àlbum, etc.
Crec que no em deixo res... ah, agraeixo molt les aportacions que feu. És fonamental que puguem anar interactuant més entre tots/es i que compartim les experiències que tingueu per donar idees de com treballar amb els alumnes aquests recursos.

Si teniu dubtes sobre alguns dels aspectes que s'han desenvolupat a la sessió no dubteu en comentar-lo el proper dimarts.

Llegiré el llibre que us he presentat per aprendre més usos i possibilitats educatives dels blocs.

2 comentaris:

Esther ha dit...

He estat molt liada (com tothom) amb el final de trimestre... però que no fem comentaris, no vol dir que no sigui interessant ni que no estem per la feina.
;b
PD: No tens un comptador??? Segur que el bloc ha rebut moltes visites...

pinrip ha dit...

Encara que en aquest moment tinc el cap com un timbal penso que, a la llarga, el que estic aprenent d'alguna cosa em servirà en el futur per poder-ho transmetre als meus alumnes.